ПРОЕКТИРАНЕ ИНТЕРИОР

uslugi-proektirane-interior-sofiya-burgas-ruse-varnaАрт Дизайн Студио предлага и изпълнява цялостно интериорно проектиране. Вие ще получите, пълният набор от необходимите чертежи, 3D Визуализации и подбор на материали за вашият интериорен проект. Ние работим само с доказани във времето фирми и изпълнители и държим да предложим един завършен качествен продукт с който взаимно да се гордеем.

button_otiginalbutton_original_PDF


3D ВИЗУАЛИЗАЦИЯ

interior-design-sofia-burgas-ruse-apartament-svishtov-77АРТ ДИЗАЙН изпълнява всякакъв тип интериорна и екстериорна визуализация и продуктов дизайн при конкретно задание. Вие ще получите необходимият за вашият проект брой качествени изображения, съгласувани с вас като модел, текстура, материали, размер на изображението и съответното качество. Важно е да се отбележи че тук става въпрос за фото – реалистична визуализация.

button_otiginalbutton_original_PDF


ИЗПЪЛНЕНИЕ на ИНТЕРИОРНИ ПРОЕКТИ

uslugi-stroitelni-remontni-dovarshitelni-firmi-sofiya-varna-plovdiv-burgas-ruseАРТ ДИЗАЙН е студио с немалък практически опит в областта на строително – ремонтни и довършителни работи.Ние можем да изпълним както всеки един етап от вашият интериорен проект, така и проекта като цяло. През годините сме се сблъсквали с не малко проблеми при изпълнението на нашите проекти, и опита който сме натрупали през годините на практика ви гарантира една качествена реализация.

button_otiginalbutton_original_PDF


КОНСУЛТАЦИИ

konsultacii-interior-boi-mazilki-vizualizacii-3d-proektirane-sofiya-burgas-ruse-varnaСтудио АРТ ДИЗАЙН извършва консултации относно интериорни и цветови решения, избор на мебели, настилки, подови и стенни покрития.Подбор на фирми за изпълнение.Избор и полагане на декоративни бои и мазилки.

button_otiginalbutton_original_PDF


ПРЕДСТАВИТЕЛ И ДИСТРИБУТОР

ТАПЕТИtapeti-lincrusta-bulgaria-dekoracii

LINCRUSTA
VESCOM

ОБКОВinterioren-obkov-salice-paulo-bulgaria

SALICE PAOLO
OLIVARI

ДЕКОРАТИВНИ МАЗИЛКИinteriorni-boi-mazilki-dekoracii-dekorativni-mazilki-sofia-ruse-burgas

FRACTALIS
BENJAMIN MOORE
NOVACOLOR
BENJAMIN MOORE
FORTUNA
EKON

ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИinterior-dekor-nmc-dekorativni-profili-burgas-sofia-ruse

NMC
AFFRESCHI&AFFRESCHI

ИНТЕРИОРЕН ТЕКСТИЛinterioren-textil-dekoracii-sofia-ruse-burgas

VRIESCO
A HOUSE of HAPPINESS by VRIESCO
AKZENTI HEIMTEXTILIEN
OBJECT STOFFE by AKZENTI

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИinteriorni-vrati-plazgane-sofia-burgas-varna-ruse-veliko-tarnovo

UNIVERSO